partypoker JUTAWAN Online Bermula, Menambah Bulan Sibuk untuk Siri Kejohanan Dalam Talian
togel

partypoker JUTAWAN Online Bermula, Menambah Bulan Sibuk untuk Siri Kejohanan Dalam Talian

Nampaknya musim siri kejohanan poker dalam talian sudah tiba. Siri Poker Dunia 2022 dalam talian sedang berjalan di GGPoker dan siri kakak akan datang tidak lama lagi di WSOP.com untuk pemain di Amerika Syarikat. Seterusnya, walaupun adalah kembalinya partypoker JUTAWAN Dalam Talian, mulai hari ini.

Menjangkau sebahagian besar bulan September (1-27 September), partypoker MILLIONS Online menampilkan 15 acara dan $6.3 juta dalam kumpulan hadiah yang dijamin.

Sorotan, sudah tentu, ialah Acara Utama belian $3,200, yang disertakan dengan jaminan $2 juta. Terdapat enam penerbangan permulaan sepanjang bulan. Yang pertama ialah pada 4 September, dengan satu lagi setiap Ahad, dan kemudian dua pada 26 September. Hari 2 juga pada 26 September, jadi mereka yang layak Data SDY daripada salah satu daripada dua penerbangan pembukaan terakhir itu boleh berada dalam tempoh yang panjang. Hari terakhir Acara Utama ialah pada 27 September.

Ramiro Petrone dari Argentina memenangi Acara Utama Dalam Talian Partypoker JUTAAN tahun lepas, dengan perbankan $859,018.

“Saya sangat teruja untuk JUTAWAN Dalam Talian,” kata duta partypoker Patrick Leonard dalam kenyataan akhbar apabila jadual itu diumumkan. “Kali lepas, saya membuat jadual akhir Acara Utama dan kecewa kerana tersingkir selepas datang setakat ini. Struktur kualiti dan sistem satelit yang menakjubkan menjadikan siri ini mesti dimainkan. Saya tidak sabar.”

Hari pertama JUTAAN dalam talian adalah hari yang besar, dengan membuka penerbangan untuk empat kejohanan berbeza. Mereka berkesan datang secara berpasangan. Dua yang pertama ialah kedua-dua kejohanan Kalah Mati Progresif. Acara 1, acara PKO Pembuka, mempunyai pembelian masuk $1,575 dan Acara 2, PKO Pembuka Mini, mempunyai pembelian masuk $162. Kedua-duanya tamat pada 5 September. Kemudian terdapat Acara 3, Super 500 belian Totobet HK $530 dan Acara 4, Super 100 belian $109, yang kedua-duanya berakhir pada 15 September.

Banyak tindakan pada bulan September
Seperti yang dinyatakan, terdapat siri kejohanan dalam talian lain yang sedang berlangsung sekarang dan tidak lama lagi, mewujudkan landskap kejohanan yang sangat kompetitif. Siri Poker Dalam Talian Dunia 2022 bermula seminggu setengah yang lalu di GGPoker dan akan berlangsung hingga 27 September, dengan 33 gelang emas rasmi diberikan dalam tempoh tersebut.

Untuk pemain di AS, WSOP.com akan menjadi tuan rumah WSOP Online 10 September hingga 18 Oktober. Pemain di New Jersey dan Nevada akan bersaing pada satu platform untuk 33 gelang, manakala Michigan dan Pennsylvania akan mempunyai versi WSOP Online mereka sendiri untuk enam gelang setiap satu.

Kemudian ada datuk mereka semua, Kejohanan Dunia Poker Dalam Talian PokerStars (WCOOP). PokerStars baru-baru ini mengumumkan jadual, yang merangkumi 322 kejohanan dan jaminan $85 juta dari 4 September hingga 28 September.

Kesimpulannya ialah jika anda tinggal di luar Amerika Syarikat dan tidak menemui kejohanan dalam talian pada bulan September, anda tidak mencuba.