Molly Bloom Mendapat Keuntungan Daripada Poker – Secara Sah
togel

Molly Bloom Mendapat Keuntungan Daripada Poker – Secara Sah

Jika anda telah membaca buku Molly’s Game (atau melihat filem dengan nama yang sama), satu perkara yang anda sedar ialah subjeknya, bekas penganjur poker Molly Bloom, tahu cara bergegas untuk mendapatkan wang. Pemacuan yang sama menjadi perhatian Bloom, tetapi kali ini ia akan berlangsung di Keluaran HK Barcelona, ​​Sepanyol. Pada bulan September, Bloom akan menjadi bahagian penting dalam persidangan perjudian utama dan akan menjadi titik fokus kejohanan poker semasa dia berada di Sepanyol.

SBC Barcelona Akan Menampilkan Interaksi dengan Bloom

Sidang Kemuncak SBC Barcelona , salah satu persidangan permainan utama Eropah yang telah dihidupkan semula sejak wabak COVID, akan diadakan dari 20-22 September. Dalam beberapa hari tersebut, lebih daripada 6000 perwakilan dan 2000 pengendali akan mendengar daripada beberapa eksekutif tertinggi dan minda perniagaan dalam industri permainan. Sebagai sebahagian daripada persidangan ini, Bloom akan menjadi penceramah ucaptama pada 22 September, dibilkan bersama Ketua Pegawai Eksekutif DAZN Shay Segev dan Johan Tjarnberg, Ketua Pegawai Eksekutif Trustly (syarikat pemprosesan pembayaran).

Perkara yang lebih menyeronokkan bagi individu terpilih adalah peluang untuk menjalin rangkaian dengan Bloom sendiri. Pada hari Rabu, 21 September, malam sebelum ucaptama, Bloom dengan mengambil bahagian dalam kejohanan poker dengan kumpulan hadiah €10,000. Kejohanan ini, yang ditakrifkan sebagai “Molly’s Barcelona Game,” akan diadakan melalui jemputan sahaja dan terhad kepada 100 peserta. Beberapa daripada mereka yang disebut sebagai menyertai kejohanan itu ialah Ketua Pegawai Eksekutif syarikat seperti Betcris, Kumpulan Betsson, Persatuan Permainan Kanada dan Pinnacle.

“Kami gembira kerana Molly Bloom yang legenda menyertai kami di Barcelona September ini,” Rasmus Sojmark, Ketua Pegawai Eksekutif dan pengasas SBC, menyatakan semasa pengumuman penglibatan Bloom dengan persidangan itu. “Kisah Molly sudah pasti unik dan akan menyumbang kepada kandungan siang hari pada acara itu.” Bagi pihaknya, Bloom menantikan perjalanan ke Catalonia, berkata, “Industri ini berkembang maju dengan orang yang kuat dan berdaya tahan, dan saya tahu apa yang diperlukan untuk berjaya. Itulah sebabnya saya teruja untuk berkongsi cerita saya dengan penonton SBC Summit Barcelona – banyak perkara yang perlu kita bincangkan.”

Poker High Stakes, Selebriti – dan Mekar di Pusat Segalanya

Bloom diingati kebanyakannya kerana mengendalikan salah satu permainan poker yang paling menguntungkan, popular, dan eksklusif di Hollywood semasa Aughts. Ketika poker meletup di tempat kejadian, seorang ahli perniagaan tempatan memerlukan seseorang yang mempunyai bakat organisasi untuk mengendalikan permainan secara adil dan memastikan bahawa semua perkara penting telah diuruskan. Masukkan Bloom, seorang bekas atlet yang cuba mencari hala tujunya di bandar yang terkenal keras terhadap penduduknya.

Bloom mula menganjurkan permainan tunai poker, lengkap dengan peniaga yang berkelayakan, tukang urut yang sesuai untuk pemain, minuman dan makanan, dan keupayaan untuk membawa pemain bersama-sama di lokasi yang selamat. Bukan sesuatu yang luar biasa bagi pemain untuk bermain untuk kepentingan yang tinggi, dengan beberapa pemain kehilangan lebih daripada $100,000 dalam satu petang. “Molly’s Game” juga menarik pelanggan selebriti; telah didakwa (sejak terbukti) bahawa pelakon Tobey Maguire, Ben Affleck, Leonardo DiCaprio dan ramai pengarah dan ahli perniagaan Hollywood akan melangkah ke perasaan untuk permainan ini.

Bloom menerima petua untuk kerjanya (menjana sejumlah besar wang) dalam menganjurkan permainan ini, menjadi sangat mahir sehingga akhirnya dia dipecat oleh ahli perniagaan yang mahu dia melakukan kerja itu kerana dia melakukan terlalu baik. Ini menyebabkan Bloom berpindah ke New York untuk cuba Data HK menganjurkan permainan poker persendirian di sana, tetapi ia juga menjadi agak berbahaya bagi Bloom. Dia diserang dan dirompak, didakwa oleh tokoh perusuh Rusia, dan merupakan satu-satunya wanita yang ditangkap dalam satu sengatan besar-besaran yang menjaringkan beberapa tokoh penjenayah terkemuka yang mengendalikan gelanggang perjudian.

Bloom akhirnya ditangkap dan mengaku bersalah atas tuduhan perjudian haram tunggal . Dia akan membayar denda dan menyerahkan sejumlah besar wang, menyebabkan dia menulis buku Molly’s Gameyang menjadi filem yang dicalonkan Pengeluaran SGP Oscar dengan nama yang sama dibintangi oleh Jessica Chastain. Sejak itu, Bloom menjadi penceramah awam, bercakap tentang pengalamannya dalam permainan. Itu telah membawa kepada lawatannya ke Barcelona, ​​yang boleh menjadi sangat menarik bagi Bloom dan penontonnya.