2022 PokerStars WCOOP Sedang Berlangsung, Simon Mattsson Akhirnya Mendapat Tajuk
togel

2022 PokerStars WCOOP Sedang Berlangsung, Simon Mattsson Akhirnya Mendapat Tajuk

Kejohanan Poker Dalam Talian PokerStars 2022 (WCOOP) telah berlangsung pada hujung minggu, permulaan kira-kira sebulan kejohanan dan $85 juta dalam kumpulan hadiah yang dijamin.

Siri ini mempunyai struktur pembelian masuk tiga peringkat seperti biasa, dengan pembelian masuk rendah, sederhana dan tinggi untuk setiap acara, menjadikan jumlah keseluruhan kejohanan kepada 322.

Baharu tahun ini, bagaimanapun, ialah 12 acara “Kejohanan Dunia”. Mereka SGP Prize menjalankan pelbagai permainan poker seperti HORSE, Badugi, Pot-Limit Omaha, dan 8-Game Mix, tetapi sudah tentu terdapat juga varian No-Limit Hold’em seperti Heads-Up, Six-Max, dan Progressive Knockout.

Terdapat Acara Utama untuk kedua-dua No-Limit Hold’em dan Pot-Limit Omaha dan dengan itu enam Acara Utama semuanya kerana tiga mata harga untuk setiap kejohanan. Dua Acara Utama pembelian “tinggi” termasuk di bawah kategori Kejohanan Dunia:

WCOOP 92-L: Acara Utama Tahanan Tanpa Had $109, Acara Utama Tahanan Tanpa Had $2.5 juta
: $1,050 Acara Utama Tahan Tanpa Had, $2.5 juta dijamin WCOOP 92-J: Acara Utama Tahanan Tanpa Had $4 juta
: $10,300 Kejohanan Dunia Tahanan Tanpa Had’ em, $6 juta dijamin
WCOOP 94-L: $109 Pot-Limit Acara Utama Omaha, $250,000 dijamin
WCOOP 94-M: $1,050 Pot-Limit Acara Utama Omaha, $600,000 dijamin
WCOOP 94-H: $10,300 Kejohanan Dunia Pot-Limit O juta dijamin

Pemenang wang dalam talian sepanjang masa menuntut gelaran WCOOP yang Toto SGP sukar difahami
Dengan begitu banyak kejohanan yang perlu diharungi dari 4 September hingga 28 September, sudah tentu terdapat banyak acara yang sedang berjalan. Oleh kerana saiznya, banyak yang menjangkau beberapa hari, tetapi satu telah selesai, Acara #7: Ahad Cooldown Progressive Kalah Mati (beku). Selain daripada menjadi yang pertama dalam buku, ia juga terkenal kerana Simon “C. Darwin2″ Mattsson memenangi peringkat “tinggi” belian $530 bagi acara itu.

Mattsson kini merupakan pemain kedudukan teratas dalam sistem ranking PocketFives dan, dengan lebih $24.3 juta dalam kemenangan kerjaya, merupakan penerima kejohanan dalam talian sepanjang masa laman web itu. Tetapi walaupun dengan semua kejayaan itu, dia tidak pernah memenangi gelaran WCOOP sehingga kini. Dia telah memenangi kejohanan “peluang kedua” WCOOP, mendapat naib juara dalam berbilang acara WCOOP, dan mempunyai lima gelaran SCOOP, tetapi kemenangan rasmi WCOOP sentiasa mengelaknya, walaupun dengan hampir 300 rekod kemenangan kejohanan dalam talian.

Kejohanan ini telah menarik 614 penyertaan dan dengan itu tidak menewaskan jaminan $325,000 (hadiah gabungan dan kumpulan hadiah biasa). Mattsson Data SGP memenangi hampir $53,000 dalam gabungan hadiah tetap dan hadiah, hampir sama rata antara keduanya.

Semasa saya menulis ini pada petang Isnin ET, pada masa ini terdapat tujuh acara (dengan tiga peringkat belian setiap satu, jadi 21 kejohanan semuanya) berjalan, ditambah Acara 1, yang disediakan secara berperingkat, walaupun tiada yang sedang berlangsung pada masa ini . Satu lagi acara akan bermula.

Salah satu acara yang sedang berlangsung ialah Kejohanan Dunia Progressive Knockout No-Limit Hold’em. Dalam versi $5,200 (pembelian “tinggi”), hanya lima pemain yang tinggal. Kejohanan itu mempunyai jaminan $1 juta dan ia hanya mengalahkan itu, berakhir dengan kumpulan hadiah $1.085 juta.